Borrelplank bezorgen in Nederland

Ben je op zoek naar een borrelpakket voor thuis? Dat makkelijk via de post te verzenden is gewoon (vers) thuisbezorgd wordt? Laat een lekker borrelpakket bezorgen in heel Nederland van Food and Wood. Perfect voor als je bezoek krijgt van familie of vrienden. Bij ons vind je heerlijke luxe borrelboxen om zelf te serveren én al compleet opgemaakte borrelplanken die je direct op tafel kunt zetten. Kies jij voor de gekoelde borrelbox of een al compleet gestylde borrelplank? Ook leuk: geef onze borrelpakketten cadeau of stuur naar je medewerkers als hart onder de riem of bedankje!

Een box of borrelplank bezorgen in Nederland kun je direct regelen via onze Food and Wood. Wil jij catering of een borrelplank op maat? Neem dan gerust contact op via contact@foodandwood.nl. Het is altijd mogelijk om geheel naar wens wat moois op maat te maken!

Hoe werkt het?

Wij bieden zeer diverse borrelplanken en bezorgen die altijd aan huis. Houd jij wel van een fijne borrelplank vol lekkers zoals kaas, fijne vleeswaren, tapenades, noten, olijven, crackers, brood, fruit en meer?

Je kunt elke dag van de week alvast jouw borrelplank of borrelbox bestellen. Wil je graag een opgemaakte borrelplank in de regio Gelderland/Overijssel laten leveren? Doe je aanvraag dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Cateraar en webshop

Wij kunnen borrelplanken bezorgen in jouw woonplaats en andere steden in Nederland alsook catering op maat bieden. Laat een prachtig opgemaakte borrelplank in Nederland bezorgen of doe dit zelf met een complete borrelbox.

Zie jij ons wel zitten als jouw cateraar voor het leveren van de hapjes of zelfs een compleet buffet? Dan zijn persoonlijke wensen vaak geen enkel probleem. We nemen persoonlijke wensen en/of voorkeuren zo goed als mogelijk mee.

Heerlijke borrelpakketten bezorgen in Nederland

Wil jij een borrelpakket laten bezorgen binnen Nederland? Of dit nou om één of meer borrelpakketten gaat, het is allemaal mogelijk bij Food and Wood. Bekijk ons assortiment online en kies voor een kant-en-klare borrelplank om direct te serveren of voor een borrelbox om op een later moment zelf te kunnen serveren.

Geef jij een huisfeestje en pak je graag uit? Doe je aanvraag voor catering op maat dan minimaal één week van tevoren bij ons. Wij kunnen meerdere borrelplateaus of een grazing table op locatie leveren.

Onze borrelboxen zijn ook perfect om cadeau te doen. Vragen of een verzoek? Stuur gerust een bericht via social media of mail naar contact@foodandwood.nl.

Scroll naar boven