cateraars online vergelijken

De beste cateraars online vergelijken

U heeft vast iets te vieren, anders was u nu niet op zoek naar een cateraar. En niet zomaar een cateraar. Met cateringregelen.nl maakt u de keuze voor een catering & partycentrum dat net een stapje harder loopt en net een beetje origineler is dan alle andere. Ons team staat u met raad en daad terzijde bij de complete organisatie van uw feest. En wilt u alleen lekker eten bij ons bestellen? Ook dat kan bij ons zonder probleem. Onze cateraars zijn van alle markten thuis. Van een buffet tot een walking dinner en van een receptie tot een bedrijfsrestaurant, u hoeft het ons maar te vragen en wij staan ervoor. Kies bijvoorbeeld voor een luxe warm buffet.

Party service is meer dan een partytent huren

De lijst met cateraars hebben al tientallen jaren aan ervaring in de partystyling en cateringwereld. Elk soort feest en iedere bedrijfsactiviteit kunnen wij op en top verzorgen en regelen. Op culinair gebied bieden wij een zeer ruim assortiment aan buffetten, barbecues en allerlei andere arrangementen. Een online cateringbedrijf: dat is méér dan het huren van partytent: u mag zelf bepalen hoe uw catering arrangement er uitziet. Ons team is flexibel en creatief als het gaat om het bedenken van oplossingen en wij leveren maatwerk op elk gebied. Niet alleen het eten en de drank regelen we perfect voor u, maar we kunnen als u dat wilt ook zorgen voor het passende entertainment, materialen en styling. Wilt u meer informatie, neem dan rustig zonder verdere verplichtingen contact met ons op. Wij nemen alle tijd voor u.

Op maat en met persoonlijke aandacht

De cateraar maakt van ieder event een bijzondere gebeurtenis. Een huwelijk, een teamevent of een jubileum, we zetten ons voor de volle 100% in om uw feest of activiteit tot een succes te maken. U kunt ons echter ook inzetten als u behoefte heeft aan incidentele of structurele bedrijfscatering. Een passend en persoonlijk advies, dat is wat u krijgt!. Een aanbod dat perfect aansluit bij uw vraag en bij de sfeer die u voor beoogt. Men beschikt over een gepassioneerd team dat met expertise en professionele betrokkenheid streeft naar perfecte service. Dat zit namelijk in ons bedrijfs dna!

Genieten in het kwadraat

Het horecabedrijf maakt het iedereen graag naar de zin. We zijn smaakmakers en trendsetters op culinair gebied. Van een lopend buffet tot een barbecue, wij maken er nooit een ‘gewone’ gastronomische ervaring van. Ook de bijzondere concepten zoals het walking dinner en het private dinner horen tot ons uitgebreide aanbod. Alle arrangementen zijn volledig aan uw wensen aan te passen, zowel wat betreft inhoud als wat betreft budget. De foodspecialist kan uw private dinner voor uw dierbaren regelen, maar ook uw bedrijfsopening met honderden gasten. Kortom: met een online cateringbedrijf maakt u een weloverwogen keus voor een topcateraar die ook nog eens een vriendelijke prijs voor zijn diensten rekent.

Top 5 meest populaire buffetten

  1. Italiaans buffet
  2. Koud buffet
  3. Luxe dessertbuffet
  4. IJskar

Hapjesbuffet

Scroll naar boven