hapjes met oud en nieuw

Hapjes met oud en nieuw maken het een knalfuif

Oud en nieuw, een van de gezelligste en bijzondere tijd van het jaar. De familie komt bij elkaar om samen oudejaarsdag te vieren. Even later ga je met je beste vrienden de jaarwisseling vieren. Om dit allemaal nog leuker en lekkerder te maken, kun je eraan denken om hapjes voor oud en nieuw bij het feest toe te voegen. Denk aan warme hapjes of toch aan koude hapjes. Ben jij benieuwd naar het aanbod van lekkere hapjes? Lees dan verder!

Waarom hapjes oud en nieuw?

Hapjes met oud en nieuw is iets wat mensen al jaren doen. Gezinnen of families die een groot nieuwjaarsfeest geven hebben er vaak een buffet bij of lekkere hapjes aan de zijkant. Niet alleen met een groot feest hoef je voorzien te zijn van hapjes, maar tijdens oudejaarsavond met je vrienden is het genot van een lekkere hapjesschaal ook niet te missen.

Hapjes zorgen voor een soort rust bij degene die het feest of de avond organiseert. Stel je eens voor: je viert oud en nieuw bij jou thuis. Dit maakt jou de gastvrouw en dat houdt dan ook in dat jij voor de hapjes zorgt. Tijdens oud en nieuw wil jij je natuurlijk hier niet mee bezig houden en daarom is het een goede optie om hapjes voor oud en nieuw aan te schaffen. Maak je nergens druk over en laat he voor je gedaan worden.

Hoe kom je aan hapjes voor oud en nieuw?

Hapjes voor oud en nieuw kun je makkelijk bestellen bij een cateraar of je kunt een bestelling plaatsen in de winkel. Het is mogelijk om jouw voorkeuren aan te geven qua warme hapjes. Wat wil je absoluut bij de hapjes hebben? En wat absoluut niet? Jouw voorkeuren zijn belangrijk en op basis hiervan worden en heerlijke hapjesschalen klaar gemaakt voor jou en je vrienden.

Hapjes die je vaak terugziet bij oud en nieuw hapjes zijn: arancini met mozzarella, avocado dip trio, borrelbrood met chorizo en kaas, camembert in brood, flammkuchen met spek en ui, polpette met spinazie, plaatpizza met proscuitto en olijven, tostada’s met pulled jackfruit, mini worstenbroodjes met knakworst en Italiaanse bruschetta. Dit zijn de 10 hapjes die je elk jaar weer het meest terug ziet komen. Om er een onvergetelijk jaar van te maken, voeg je deze lekkere hapjes toe!

Scroll naar boven